Goedkope autoverhuur in Beaverton (2023)

 • de eigenaren
 • critici
 • verhuur locatie
 • Veel voorkomende vragen

euro (€) (NL)

Binnenkomen

  • klanten-reviews8.2/ 10
 • gemakkelijk ensnelgeorganiseerd

Heb je hulp nodig?

+31 20 718 2544

werkdag

Bespaar tijd en geld. Wij vergelijken voor u de aanbiedingen van autoverhuurbedrijven in Beaverton.

Waarom bij ons boeken?

 • gratis afzegging Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
 • laagste prijs garantie Heb je een betere prijs gevonden? Wij zorgen voor het beste aanbod
 • Meer dan 24.000 afhaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld

Goedkope autoverhuur in Beaverton (2)

We vergelijken alle bekende eigenaren - en nog veel meer!

Goedkope autoverhuur in Beaverton

Carrentals.nl staat voor eenvoud en gemak. We vergelijken de prijzen van autoverhuur duidelijk zonder reserveringskosten te rekenen. U kunt bij ons gemakkelijk en goedkoop een auto huren.

Autoverhuurbedrijven in Beaverton

Hieronder staan ​​de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Beaverton. Vergelijk alle beoordelingen en prijzen van deze verhuurbedrijven met één zoekopdracht.

 • hertz

  7.5 (6174)

  Geen prijs beschikbaar

 • Begroting

  7.2 (9012)

  Geen prijs beschikbaar

Goedkope autoverhuur in Beaverton (3)

klantenervaring

Zeer goede en goede website om je huurauto te boeken

U kunt aanklikken wat u zoekt en alle aanbiedingen van de verschillende verhuurbedrijven op de site worden getoond. Dit bespaart veel werk. Zij vinden namelijk voor jou de goedkoopste huurauto. Ook het zorgeloos pakket is erg interessant en beschermt je ter plekke tegen dure aanvullende verzekeringen.

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten beoordelen 8,2/10 uit 981 reviews

Middelen, waaronder verzekeringen, zijn essentieel

Functies die bij de verzekering zijn inbegrepen, zijn verplicht, zeer goed Autoverhuur

herhaal tevreden klant

Ik heb Carrentals meerdere keren gebruikt en vond het proces erg eenvoudig. Ik had geen problemen met de huur, dus ik heb geen klachtenprocedure gebruikt. Ik zou graag meer informatie willen over 4WD en AWD, aangezien we ze nodig hebben voor winterreizen in bergachtige gebieden, maar tot nu toe was dit geen probleem. De prijzen van Carrental zijn concurrerend omdat ik vooraf bestel. En het is fijn om de annuleringsvoorwaarden achter de hand te hebben, ook al hoef ik ze niet te activeren. Ik zal ze blijven gebruiken.

Uitstekende autoverhuuroptie in…

Geweldige optie om een ​​auto te huren in Florida. Er waren geen extra kosten en we hadden een auto van een betrouwbaar bedrijf (Budget). Dit is de tweede keer dat we ze gebruiken en we raden ze aan aan iedereen die erover denkt om met ze samen te werken.

Carrentals.com is een van de makkelijkste websites…

Carrentals.com is een van de gemakkelijkste en goedkoopste manieren om een ​​auto te huren! Ik gebruik geen andere service meer!

Goede prijzen zonder verborgen extra's,

Goede prijzen zonder verborgen extra's,

Eersteklas autoverhuurservice.

Zeer efficiënte service van start tot finish. De follow-up van de enquête via e-mail verliep snel en succesvol. Ik kan geen fout vinden in de service die ik heb ontvangen.

Probleemloos van begin tot eind

Zeer behulpzaam aan de telefoon, geweldige prijzen en nuttig advies over verzekeringen en de do's en don'ts bij het ophalen van de auto (wat een mijnenveld kan zijn, vooral als je een jetlag hebt van een lange vlucht). Ik denk dat ze net zo goed zijn als individuele lokalisatiebureaus, maar onze 2 eerdere verhuur (Enterprise) zijn probleemloos en foutloos verlopen.

Je hebt een geweldige prijs voor een grote SUV...

kreeg een geweldige prijs voor een grote SUV in de VS. In Las Vegas stond mijn vrouw vermeld als extra chauffeur en ik had geen Alamo-verkopen. Zal ze opnieuw gebruiken

Probleemloze, probleemloze service.

Eenvoudige service, goede prijs en geen problemen. Een verbeterpunt zou zijn om kleine wijzigingen toe te staan ​​zonder de transactie te annuleren en opnieuw te beginnen. Dit zou onvermijdelijk een andere prijs betekenen die misschien niet zo aantrekkelijk is.

Ik heb een SUV geboekt in de VS via Car Rentals...

Ik heb via Car Rentals een SUV naar de VS geboekt met een van hun "all-inclusive" pakketten. De prijs was zeer concurrerend en de service was uitstekend. Ik zou aanbevelen.

Prima service altijd…

Uitstekende service elke keer dat ik een auto bestelde

Deze site heeft alle rompslomp weggenomen...

Deze site heeft alle moeite gedaan die we nodig hadden om de beste Amerikaanse huurauto te vinden voor onze reis van twee weken. Ze dekken alle bekende bedrijven en we kregen een beter tarief dan wat het verhuurbedrijf liet zien. De voucher laat ook duidelijk zien wat er is inbegrepen en is - in tegenstelling tot sommige verhuurbedrijven - gemakkelijk te lezen. Bedankt !

Huur een gebruikte auto voor een goede deal...

Alamo verhuurt gebruikte auto's voor een goede prijs op San Francisco Airport. Het was een goede vergelijkingstool en een gebruiksvriendelijke site. We waren zeer tevreden met alles, prijs, service, kwaliteit van de auto. Zal zeker weer gebruiken.

Snel zoeken en zeer goede prijs

Snel zoeken en zeer goede prijs! Groeten uit de VS of Europa Ik gebruik deze site de hele tijd!

De site biedt grote waarde en…

De site biedt veel waar voor uw geld en u kunt het verzekeringsniveau kiezen dat u nodig heeft. Ik gebruik ze nu de hele tijd.

Autoverhuurbedrijven in Beaverton en omgeving

Wilt u een auto huren in de Verenigde Staten maar in een andere stad dan Beaverton, klik dan naarAmerikaanse autoverhuur, van daaruit kunt u kiezen in welke Amerikaanse stad u een auto wilt huren.

Autoverhuur in Beaverton

banen in Beaverton

10385 SW Canyon Rd

10835 SW Canyon Rd

13985 ZW Farmington Road

Praktische informatie

 • betalingsmogelijkheden

  Amerikaanse dollar

 • rijrichting

  Rechts

 • Maximale snelheid in de stad

  25 - 70 mph

 • Maximale snelheid op de snelweg

  90 - 130 mph

 • taal

  Engels

 • populaire autoklasse

  Tussenpersoon

Wat de meeste mensen willen weten

Onderstaande vragen en antwoorden zijn een selectie van veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, neem dan gerust een kijkjeveelvoorkomende vragenbladzijde. of nemenContactmet ons.

Is Carrentals.nl de goedkoopste?

Ja, wij hebben de laagste prijsgarantie en doordat wij leveranciers vergelijken kunnen wij u altijd de scherpste prijzen aanbieden.

Wat heb ik nodig bij het ophalen van mijn huurauto?

Je voucher, paspoort, rijbewijs en creditcard. Het is erg belangrijk om een ​​rijbewijs en een creditcard te hebben, beide op naam van de hoofdbestuurder. Wees erop voorbereid dat het lokale verhuurbedrijf een bepaald bedrag op je creditcard blokkeert voor onder andere de borg. Hiervoor heeft u de pincode van uw creditcard nodig. Als uw rijbewijs onleesbaar is (bijvoorbeeld in het Chinees), moet u er ook een vertaling van hebben. Alleen je originele paspoort en rijbewijs zijn geldig, dus geen kopieën.

Zijn er extra kosten?

Ten eerste zijn onze prijzen all inclusive. Mochten er toch nog extra kosten zijn, dan zal onze afdeling reserveringen u hiervan vooraf op de hoogte stellen. Als u niet akkoord gaat, kunt u uw reservering op elk moment (minimaal 48 uur van tevoren) kosteloos annuleren.

Welke verzekeringen zijn van toepassing op mijn huurauto?

Prijzen zijn in de meeste gevallen inclusief WA-verzekering en brandverzekering. Omniumverzekering en diefstalverzekering zijn in de meeste gevallen ook bij onze prijzen inbegrepen.

Wat is het Zorgeloos-keurmerk?

Deze indicator geeft aan dat de huurauto aan de volgende eisen voldoet: onbeperkt aantal kilometers, geen korting (of eigen risico), gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Met een auto die aan deze vier eisen voldoet, wordt de keuze een stuk eenvoudiger.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Je kunt direct opzeggen via "mijn account". Indien de wijziging of annulering van korte duur is (maximaal 48 uur), raden wij u aan telefonisch contact met ons op te nemen.

Wanneer wordt mijn reservering bevestigd?

De meeste boekingen worden binnen enkele minuten na betaling bevestigd. Voor last minute reserveringen (afhalen binnen de komende 48 uur) adviseren wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Welke aanbieders vergelijkt Carrentals.nl op deze site?
 • hertz
 • Begroting
 1. Lar
 2. Noord Amerika
 3. VS
 4. Beverton

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated: 31/08/2023

Views: 5874

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.